Categorie /

Suprafețe de protecție

În lipsa unor suprafețe de protecție de calitate, locurile de joacă multifuncționale și locurile de joacă pentru copii nou construite sau deja existente, echipate cu cel mai bine proiectate unități de joacă nu garantează utilizarea în siguranță. Suprafețele de protecție din cauciuc sunt proiectate să prevină vătămările corporale cauzate de căderi sau aterizarea dificilă de pe o unitate de joacă. Utilizarea suprafețelor de protecție poate garanta un nivel maxim de siguranță în timpul jocului. Nu este necesară construirea unei suprafețe de impact pentru toate articolele pe care le oferim; dacă înălțimea de cădere critică a unui element de joacă nu depășește 1 m, un gazon bine întreținut este suficient.

Tabelul prezintă variantele posibile de materiale care pot fi utilizate ca suprafețe de amortizare a impactului. Zonele de impact sunt descrise în standardele EN 1177 și EN 1176, care includ o listă completă de materiale care pot fi folosite în acest scop.

Zone de impact din cauciuc

Suprafețele de protecție pot fi utilizate, de asemenea, pentru anumite zone de sport, de ex. zone de aterizare pentru săriturile în lungime.

Variantele standard de culori sunt negru, roșu și verde. Produsele sunt testate pentru căderea unui copil de la înălțimi de 1,1 m - 2,8, în funcție de grosimea suportului, și sunt aprobate de Ofițerul de Sănătate Publică din Republica Cehă, conform deciziei cu nr. ref. HEM - 3214 - 28. 5. – 7963/96. Certificarea produselor pentru siguranța în timpul căderilor (prin determinarea înălțimii critice de cădere HIC conform standardului EN 1177 din Cehia) a fost realizată la ITC, la centrul de testare din Zlín. Suporturile pot fi amplasate pe o bază din pietriș sau nisip. Garanția de 24 de luni se supune termenilor și condițiilor cu privire la amplasarea suporturilor. Serviciile noastre de consultanță sunt disponibile pe tot parcursul anului.

Utilizare:

 • Locuri de joacă pentru copii
 • În unități de joacă din locuri de joacă pentru copii
 • Terenuri de tenis, stadioane de iarnă, săli de sport
 • Pavaje, zone pietonale, treceri de pietoni, parcări

Caracteristici:

 • Amortizare impact și zgomot
 • Permeabilitate la apă
 • Suprafață antiderapantă
 • Rezistentă la toate condițiile climatice
 • Material non-toxic (nu conține lindan, formaldehidă, PCB)
 • Rezistentă la substanțe chimice și substanțe agresive
 • Menținerea pe termen lung a caracteristicilor la temperaturi cuprinse între -40 °C și 110 °C.
 • Rezistentă la radiații UV
(0)
(0)


Regiune
x m
Produs - DP-DG-001

Suport iarbă (zonă de impact pentru locuri de joacă publice)

dg-p-am-2017-w
Solicitați prețul
Suporturile pentru iarbă respectă cerințele stricte ale standardului EN 1177 pentru o înălțime de cădere critică de până la 3 m; prin urmare, sunt adecvate ca zone de impact pentru locuri de joacă publice. Prețurile menționate sunt pentru 1 m2.
Produs - DP-PR-4505D-15

dp-45005-28-1
Solicitați prețul
Produs - DP-PR-4505G-15

dp-45205-28-1
Solicitați prețul
Produs - DP-PR-4505R-15

dp-45105-28-1
Solicitați prețul