Categorie / Antrenament stradal

Antrenamentul stradal reprezintă o bună oportunitate pentru adulţii şi tinerii care nu agreează sălile de sport şi preferă să își petreacă timpul în aer liber, având în vedere că acestea sunt de obicei situate în locuri publice. Acest tip de activitate este larg răspândit în întreaga lume, iar numărul parcurilor de antrenament a crescut şi în Republica Cehă în ultimii ani, devenind astfel nu numai o tendinţă, ci şi o parte a vieţii de zi cu zi.

Antrenamentul stradal înseamnă exerciții fizice care contribuie la îmbunătățirea condiției fizice, a forței și a rezistenței. Totuși nu este vorba doar despre exercițiile propriu-zise, ci și despre un stil de viață sănătos, etic, modest și despre stabilirea prieteniilor. Se bazează pe diferite exerciţii folosind bare paralele, bare transversale, spaliere şi alte structuri. Antrenamentul stradal combină sportul şi distracţia, ţine tinerii departe de droguri, alcool şi alte influenţe negative, ceea ce, fără îndoială, are un efect benefic asupra societăţii.

Oferim o gamă amplă de echipamente și seturi pentru antrenament, realizate din oțel structural. Aceste echipamente și seturi pentru antrenament prezintă cerințe minime de întreținere, sunt robuste, stabile și rezistente la intemperii. Cel mai important avantaj al acestor seturi şi echipamente este rezistenţa la vandalism şi durata mare de viaţă. Gama noastră bogată oferă șase variante de culori pentru structuri (albastru, verde, roșu, galben, gri, portocaliu) și două variante de mânere (negru, oțel inoxidabil). Puteți alege fie un parc complet fie seturi și echipamente separate care pot fi utilizate pentru a realiza un parc în funcție de preferințele dvs.

(34)
(34)


Regiune
x m
Produs - WS-016K-15

Set de antrenament stradal WS016K - metal

ws-016yd-15-street-workoutova-sestava_2023
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS016K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-020K-15

Set de antrenament stradal WS020K - metal

ws-020sd-15-street-workoutova-sestava_2023
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS020K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-030K-15

Set de antrenament stradal WS030K - metal

ws-030rd-15-street-workoutova-sestava_2024
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS030K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-025K-15

Set de antrenament stradal WS025K - metal

ws-025od-15-street-workoutova-sestava_2023_web
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS025K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-023K-15

Set de antrenament stradal WS023K - metal

ws-023od-15-street-workoutova-sestava_2023
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS023K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-010K-15

Set de antrenament stradal WS010K - metal

ws-010gd-15-1
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS010K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-001K-15

Set de antrenament stradal WS001K - metal

ws-001bd-15-1
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS001K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-015K-15

Set de antrenament stradal WS015K - metal

ws-015od-15
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS015K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-013K-15

Set de antrenament stradal WS013K - metal

ws-013od-15
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS013K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-022K-15

Set de antrenament stradal WS022K - metal

ws-022rd-15-street-workoutova-sestava_2023_
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS022K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-012K-15

Set de antrenament stradal WS012K - metal

street-workoutova-sestava-ws-012yd-15
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS012K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-008K-15

Set de antrenament stradal WS008K - metal

ws-008bd-15-1
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS008K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-026K-15

Set de antrenament stradal WS026K - metal

street-workoutova-sestava-ws-026yd-15
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS026K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-014K-15

Set de antrenament stradal WS014K - metal

ws-014sd-15
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS014K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WP-014K-15

Echipament de antrenament stradal WP014K - metal

workoutovy-prvek-wp-014sd-15
Solicitați prețul
Element de antrenament stradal WP014K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-004K-10

Set de antrenament stradal WS004K - metal

ws-004yd-10
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS004K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-018K-15

Set de antrenament stradal WS018K - metal

street-workoutova-sestava-ws-018yd-15_
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS018K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-003K-15

Set de antrenament stradal WS003K - metal

ws-003gd-15-1
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS003K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-017K-15

Set de antrenament stradal WS017K - metal

ws-017rd-15-street-workoutova-sestava_2023
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS017K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WP-007K-10

Echipament de antrenament stradal WP007K - metal

workoutovy-prvek-wp-007sd-10
Solicitați prețul
Element de antrenament stradal WP007K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu.
Produs - WS-002K-10

Set de antrenament stradal WS002K - metal

ws-002rd-10
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS002K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WP-002K-10

Echipament de antrenament stradal WP002K - metal

workoutovy-prvek-wp-002bd-10-1
Solicitați prețul
Element de antrenament stradal WP002K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WP-006K-10

Echipament de antrenament stradal WP006K - metal

workoutovy-prvek-wp-006od-10
Solicitați prețul
Element de antrenament stradal WP006K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WP-008K-15

Echipament de antrenament stradal WP008K - metal

workoutovy-prvek-wp-008bd-15-1
Solicitați prețul
Element de antrenament stradal WP008K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WP-003K-15

Echipament de antrenament stradal WP003K - metal

workoutovy-prvek-wp-003rd-15
Solicitați prețul
Element de antrenament stradal WP003K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-005K-15

Set de antrenament stradal WS005K - metal

ws-005od-15
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS005K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-021K-15

Set de antrenament stradal WS021K - metal

street-workoutova-sestava-ws-021yd-15
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS021K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-007K-15

Set de antrenament stradal WS007K - metal

ws-007sd-15
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS007K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WP-005K-10

Echipament de antrenament stradal WP005K - metal

workoutovy-prvek-wp-005od-10
Solicitați prețul
Element de antrenament stradal WP005K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-019K-15

Set de antrenament stradal WS019K - metal

street-workoutova-sestava-ws-019yd-15
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS019K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-024K-15

Set de antrenament stradal WS024K - metal

street-workoutova-sestava-ws-024gd-15-1
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS024K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WS-027K-10

Set de antrenament stradal WS027K - metal

street-workoutova-sestava-ws-027bd-10-1
Solicitați prețul
Set de antrenament stradal WS027K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Oferim șase variante de culori pentru structura de susținere - roșu, albastru, galben, verde, gri și portocaliu. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.
Produs - WP-001K-10

Echipament de antrenament stradal WP001K - metal

wp-001k-10-am-2017
Solicitați prețul
Echipament de antrenament stradal WP001K - nu este necesară o zonă de cădere până la înălțimea de 1 m, o suprafață cu iarbă este suficientă. Mânerele sunt negre sau oferim opțiunea din oțel inoxidabil la un cost suplimentar - preț disponibil la cerere.