Specificații tehnice

Cod produs: TR-O270-Y-V
Vârsta recomandată: 0-15 ani
Înălţime de cădere liberă: 1.0 m
Capacitate încărcătură: 130 kg
Număr maxim de utilizatori: 1
Dimensiuni: 1,58 x 2,62 x 0,1 m
Suprafață necesară pentru asamblare: 4 x 5,04 m
Suprafață de amortizare la cădere: 27/5000 conform EN 1177 - gazon

Trambulinele asigură un mediu exterior excelent și sigur atât pentru copii, cât și pentru adulți. Trambulina este amplasată într-o excavație pregătită și este formată din trei componente principale: cadrul, zona de sărituri și suprafața de amortizare. Zona de sărituri şi suprafața de amortizare sunt rezistente la radiaţii UV.

Cadru - realizat din oțel galvanizat de înaltă calitate, rezistent la coroziune. Arcurile sunt ascunse sub partea superioară a cadrului și sunt acoperite cu o suprafață de amortizare. Partea rămasă a cadrului este ancorată în sol.

Zona de sărituri - este formată dintr-un număr mare de lamele proiectate în acest scop, conectate cu cadrul prin cabluri din oțel galvanizat. Capetele cablurilor sunt conectate la cadru cu arcuri. Lamelele sunt dintr-un plastic special care este rezistent la abraziuni și la intemperii. Datorită acestui lucru, copiii se pot descălța când folosesc trambulina. Zona de sărituri este prevăzută, de asemenea, cu o suprafață antiderapantă.

Suprafața de amortizare - realizată din cauciuc special reciclat amestecat cu EPDM. Suprafața de amortizare este antiderapantă și are rolul de a atenua eventualele căderi.

Introduceți comentariu nou

Fără comentarii sau întrebări Trambulină încorporată cu autodeschidere TR-O270-Y-V - galben privind acest produs. Nu ezitați să întrebați.

Chcete objednat zboží v České republice? Prohlédněte si Odklápěcí trampolína do země TR-O270-Y-V - žlutá na stránce HRISTE-BONITA.cz
Chcete objednať tovar na Slovensko? Prezrite si Odklápacie trampolína do země TR-O270-Y-V - zlta na stránke IHRISKA-BONITA.sk
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aufklappbare Inground-Trampolin TR-O270-Y-V - gelb bei SPIELPLATZE-BONITA.de
For shipping to other EU countries visit this page Embedded self-opening trampoline TR-O270-Y-V - yellow on PLAYGROUNDS-BONITA.com
Szeretne terméket rendelni Magyarországra? Tekintse meg Földbe süllyesztett nyitható trambulin TR-O270-Y-V - borostyán a JATSZOTEREK-BONITA.hu honlapon.